25 Mayıs 2023 Perşembe

Kirpik Lifting Nedir? Nasıl Yapılır?

 


Halk arasında kirpik kıvırma işlemi olarak da adlandırılan Kirpik Lifting işlemi, son yılarda en çok yapılan güzellik işlemlerinden birisidir. Kirpiğe dışarıdan hiçbir şekilde ekleme işleminin yapılmaması da bu işlemi oldukça popüler hale getiriyor. Kirpik yapısına uygun bir şekilde yapılan kıvırma ve boyama işlemi,  kirpiklerinize daha hacimli, kavisli ve uzun bir görüntü katmaktadır. İşinin ehli olan kişilerce yapılması gereken bu işlem türü oldukça doğal ve şık bir görünüme sahiptir.

İstenildiği zaman tekrarlanabilen bu işlemin genel uygulama zamanı 1,5 ay sonradır. Yani isteğe bağlı olarak 45 gün sonra bu işlemi tekrarlatabilirsiniz. Bu işlemi yaptırdıktan sonra önemli olan ilk nokta ilk 24 saat boyunca gözünüze suyun değmemesi gerektiğidir. Aksi takdirde yapılan işlem istenilen sonucu vermez ve kirpik yapısında bozulmalar görülebilir.

Kirpik Lifting Seti

Kirpik Lifting seti, kirpik kıvırma işlemi için gerekli olan kozmetik uygulamalarının tek bir kutu içerisinde bulunması demektir. Kirpiklerin özel bir teknikle çok daha kıvrık ve hacimli durmasını sağlayan bu işlemden önce göz yapısı yağdan ve tozdan arındırılır. Daha sonra kirpikler dipten başlanarak arka tarafa doğru göz kapağına yapıştırılır.

Fakat yapıştırılan kirpikler için özel göz pedleri kullanılmalıdır. Gerekli olan solüsyon uygulamasının da yapılmasından sonra lifting işlemi sona erer. Eğer yapılan işlemden sonra gözlerinizde yanma veya da batma hissi sizi çok rahatsız etmeye başladıysa da en kısa sürede lifting işlemi yaptırdığınız merkez ile iletişime geçmelisiniz.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Didim'de Hayalini Kurduğunuz Yaşam

  Ege'nin güzellikleriyle bezeli kıyılarında sıcak bir tatilin hayalini kuranlar için Didim her mevsimde cazip bir seçenek sunuyor. Di...