25 Mayıs 2023 Perşembe

Kablo Tv İnternet Başvuru ve Kurulumu Nasıl Yapılır?

 


Türkiye’de en çok kullanılan internet servis sağlayıcısı olan Kablo TV internet başvurusu sanıldığı kadar da zor bir işlem değildir. Fakat bu başvuruyu yapmadan önce ilk olarak altyapı bağlantınızı kontrol ettirmeniz gerekiyor. Çünkü kablo tv altyapısı Türkiye’de sadece 24 ilde bulunuyor. Eğer sizler belirlenen bu 24 şehir içerisinde bulunuyorsanız, istediğiniz zaman kablo tv bağlantınızı gerçekleştirebilirsiniz.

 Kablo TV’nin internet servisi diğer kurumlara göre biraz farklılık gösterir. bu kurumda kullanılan kablolar ve modem normal standartlarda kullanılanlardan değildir. Bunun sebebi ise kablo TV’nin Türkiye’de ki en hızlı internet indirme hızına sahip olmasıdır. bu yüksek hızdan dolayı da home Office çalışanlar, şirketler ya da bazı devlet kurumları özellikle Kablo TV’yi tercih ediyor.

Kablonet Bağlantısı Nedir?

Kablonet bağlantısı, sabit bir telefon hattına gerek kalmadan sizleri yüksek hızda internete kavuşturuyor. Aynı zamanda Türkiye’deki en hızlı internet bağlantısına sahip olan Kablonet,2008 ile 2016 yılları arasında Uydunet olarak biliniyordu.  Kablonet internet yapısına sahip olmadan önce güncel kampanyalardan haberdar olarak çok daha az bir ücret ödeyerek bu servise sahip olabilirsiniz. Sınırsız internet bağlantısı sunulan bu şebekeye dahil olmak için şirket tarafından sizlere verilen taahhüt süresini imzalamanız gerekiyor. Fakat belirlenen süreler dahilinde kampanyadan çıkmak isterseniz, ödenmemiş olan faturalara ek olarak tüm tarife fiyatların şirket sizden talep edebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Didim'de Hayalini Kurduğunuz Yaşam

  Ege'nin güzellikleriyle bezeli kıyılarında sıcak bir tatilin hayalini kuranlar için Didim her mevsimde cazip bir seçenek sunuyor. Di...