29 Ocak 2022 Cumartesi

Dijital Reklam Ajansı Nasıl Seçilir?

 


Dijital pazarlamanın her geçen gün daha popüler olduğu günümüzde, firmalar ve markalar ürün ve hizmetlerini daha çok insana ulaştırmak ve marka bilinirliğini artırmak istiyorsa mutlaka reklamlara önem vermesi gerekir. Dijital reklamlar normal reklamlarla benzerlik gösterse de etkisi çok daha fazladır ve hatta ölçülebiliyor olması sayesinde reklamın karşılığının alınıp alınmadığı değerlendirilebilir. İyi bir reklam marka bilincini oturturken reklamı hazırlatacağınız reklam ajansını da iyi seçmeniz gerekir. Çünkü doğru hazırlanmayan reklamların başarı sağlaması mümkün olmayacaktır.

 Dijital pazarlamada pek çok model vardır, ancak görsellik ve hareket her zaman karşılığını çok daha fazla görmüştür. Nedeni ise insanlar bir ürün ya da hizmet alırken fotoğraftan daha çok videoya önem verirler. Video ile vermek istediğiniz mesajı daha anlaşılır ve daha net verebilirsiniz. Örneğin Konya drone çekimi sayesinde fabrikanızı ya da işletmenizin çalışma sahasını müşterilerinize sunarak güven tazeleyebilirsiniz.

Dijital Reklamlar

Dijital reklamları kullanacağınız pek çok sosyal medya kanalları vardır. Bu nedenle her reklam filminin kullanacağınız sosyal medyaya uygun ölçülere sahip olması gerekir. Reklamınız yayınlandığında görüntü kalitesinden tutunda boyutlarına varıncaya kadar her şey birebir tutmalıdır. İyi bir reklam ajansı ise müşteri beklentilerine uygun hareket ederek en güzel kadraj mesafesini ayarlayıp kaliteyi ikinci plana atmadan markayı tanıtmayı sağlayabilir.

Yüzlerce ajans içinden markanıza yakışır, işletmenizi bir adım daha öne çıkaracak olan reklam ajansını seçmek çok önemlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Didim'de Hayalini Kurduğunuz Yaşam

  Ege'nin güzellikleriyle bezeli kıyılarında sıcak bir tatilin hayalini kuranlar için Didim her mevsimde cazip bir seçenek sunuyor. Di...