29 Ocak 2022 Cumartesi

Antalya Fizik Tedavi Merkezi


Bir insanın hareket kabiliyetini kaybetmiş olması ciddi bir sorundur. Bu nedenle olabildiğince hızlı bir şekilde tedavi sürecine geçilmesi ve hastanın konforunu artıracak olan programın tespit edilmesi gerekir. Antalya fizik tedavi merkezimiz, uzman doktorlarla hizmet vermektedir. Tüm hareket sisteminin kontrol edilmesi ve muayenesi yapılan hastaya tanı konularak sürecin başlatılması sağlanır. Fizik tedavinin branşını ilgilendiren hastalıkların yelpazesi çok geniştir. Eklemler, kaslar ve kemik hastalıkları gibi sayılabilir.

Nörolojik, ürolojik, kardiyak gibi hastalıklarda da fizik tedavi oldukça önemli bir tedavi sürecidir.

Fizik tedavi uygulamasıyla birlikte ağrı ve kronik ağrıların yok edilmesi ya da azaltılması sağlanmış olacaktır.

 Antalya fizik tedavi doktoru yaptığı muayene işlemi sonrasında hastaya tanı koyarak planmanın yapılmasını sağlayacaktır. Fizik tedavi almadan bir hastanın iyileşmesi mümkün olmayacağı gibi durumunun daha da kötüye gitmesi söz konusu olacaktır. Bunun için bazı insanlar fizik hareketlerini basit gibi görüyor olsalar da aslında insanın yaşamında çok önemli bir yere sahiptir.

Fizik Tedavi Merkezi

Antalya fizik tedavi merkezimiz siz değerli hastalarına en uygun tedavi imkanını sağlayacak ortam ve uzman fizyoterapistlere sahiptir. Merkezimize gelen hastalarımızın büyük çoğunluğu memnun ayrılmakta ve tedavi süreçlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirmektedir.

Fizik tedavi süreci kırık, çıkık gibi durumların yanı sıra felç gibi yaşamı olumsuz yönde etkileyen hastalıkların tedavisinde de etkili sonuçlar vermektedir. Ameliyat gerektirmeyen nörolojik sorunlarda da merkezimizi ziyaret edebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Didim'de Hayalini Kurduğunuz Yaşam

  Ege'nin güzellikleriyle bezeli kıyılarında sıcak bir tatilin hayalini kuranlar için Didim her mevsimde cazip bir seçenek sunuyor. Di...