8 Ekim 2021 Cuma

Fenomen Olmak İsteyenlere Uyarılar

 


Fenomen olmanın hayalini birçok gencimiz kurmaktadır. Bu bağlamda da bu konu hakkında internette veya çevresinde araştırmalarda bulunur. Herkese göre en kolay para kazanma yollarından birisidir. Aslında önemli bir kitle paradan daha çok saygınlık görmek için fenomen olmak istemektedir. Sizlerde fenomen olmak istiyorsanız öncelikle takipçi sayınızı ilk aşamada yükseltmek için, takipçi sitelerinden takipçi almanız gerekmektedir. Nasıl influencer olunur diye araştırma yaptığınızda da verilen cevaplarda takipçi konusuna değinildiğini göreceksiniz. Takipçi satan yüzlerce site bulunmakta ve bunların büyük bir bölümü başkasının alt yapısını kullanan amatör sitelerdir. Aldığınız takipçiler kısa zaman içerisinde düşmeye başlar ve gerçek takipçilerinizin gözünde küçük düşebilirsiniz. Bu yüzden hangi firma ile çalışacağınızı bilmelisiniz.

Sevdiğiniz Konuda İçerik Üretin

Şu konuda üretilen içerikler daha fazla ilgi görüyor, bende bu alanda ilerlemeliyim diye bir tutum içerisine girmenizi tavsiye etmiyoruz. Zira bu işi yapacaksanız severek yapmanız da fayda var. Sevdiğiniz konularda içerik üretmeniz, sizin daha kaliteli bir iş yapmanıza fırsat verebileceği gibi, istediğiniz kalitede de takipçinizin olmasını sağlayacaktır. Barış Özcan örneğini bu aşamada vermemiz gerekir. Kendisi araştırmayı seven birisi olarak sevdiği konularda içerikler üretmekte ve milyonlarca kişi tarafından izlenmektedir. Bir diğer önemli husus ise düzenli içerik üretmeniz ve sabırlı olmanızdır. 1 ay düzenli içerik oluşturduktan sonra ben yapamıyorum deyip, sayfanızı boşlarsanız büyümeniz pek olası değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Didim'de Hayalini Kurduğunuz Yaşam

  Ege'nin güzellikleriyle bezeli kıyılarında sıcak bir tatilin hayalini kuranlar için Didim her mevsimde cazip bir seçenek sunuyor. Di...