10 Şubat 2021 Çarşamba

Pergola Tente Nedir?

 


Pergola, kelime anlamı olarak latince kökenli olup saçak anlamına gelmektedir. Gölgelik anlamına ise İtalyancadan gelmektedir. Açılır kapanır özelliği sayesinde yüksek güneş ışınlarının olduğu veya yoğun yağış olan günlerde dış etkenlerden korunmayı sağlamaktadır. Tüm mevsimlerde kullanıma uygun hazırlanabilir olması dışında hazırlanacak bölgenin iklim koşulları göz önünde bulundurulması fayda sağlamaktadır. Estetik olarak oldukça avantajlı bir ürün kategorisinde yer almaktadır. Renk ve modellerinde sayısız seçeneği içinde barındırmaktadır. Ortamda ısı yalıtımını sağlamaya yardımcı olması tercih sebeplerinden birisi olmaktadır. Dayanıklı olan bu ürün otomatik ve uzaktan kumandalı tercih edilebilmektedir. Temizliğinin oldukça kolay olması ise bu ürünü vazgeçilmez yapmaktadır.

Pergola Tente Kullanım Alanları
Birden fazla kullanım alanına hitap eden bir ürün olmaktadır.  Yemek alanları, dinlenme alanları, kış bahçesi, açık hava etkinlik alanları gibi sayısız yerde kullanımı mevcut bulunmaktadır. Kış bahçesi için tercih edildiği takdirde giyotin cam ile oldukça uyum sağlamaktadır. Bunun yanı sıra rolling roof ile oldukça sık karıştırılmaktadır. Kullanım sıklığı yoğun olan pergola tente için en sık kullanılan tabir hayat kurtarıcı ve estetik oluşundan kaynaklanmaktadır. Hemen her yaşam alanında şıklığı kaybetmeden konfor sağlamayı mümkün kılan bu ürünün fiyat aralıkları değişmektedir. Tentenin uygulanacağı alanın ölçüleri, hangi malzeme ile tercih edildiği gibi seçenekler ürünün fiyat aralığını değiştiren unsurlardan bazıları olmaktadır. Bunun yanı sıra uzun ömürlü olması ile bilinmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Didim'de Hayalini Kurduğunuz Yaşam

  Ege'nin güzellikleriyle bezeli kıyılarında sıcak bir tatilin hayalini kuranlar için Didim her mevsimde cazip bir seçenek sunuyor. Di...