2 Mart 2023 Perşembe

Özel Sağlık Sigortası Fiyatları

 


Özel sağlık sigortası fiyatları gerçekleştirilen işlemin hangi şirkette yapıldığına göre değişkenlik gösterir. Burada hazırlanan özel sağlık sigortası kişiye özel yapılır ve başka hiç kimseyi kapsamaz. Fiyatlandırma gerçekleştirileceği zaman şirketlere göre farklı poliçeler ortaya çıkabilir. Kişinin yaşı, cinsiyeti ve teminatın içeriğine bağlı olarak fiyatlarda farklılık oluşmasının en büyük sebepleri bunlardır diyebiliriz.

Özel Sigortamın Geçerliliği Devam Ediyorsa Buna Nereden Bakabilirim?

Özel sağlık sigortanın geçerliliğinin devam edip etmediğini bilmeyenlerin için oldukça basit bir yöntem vardır. Yapılan sorgulama işlemiyle birlikte Özel Sigortanın aktifliği kontrol edilebilir. Bunun için e-devlete giriş yapılır. Arama motorundan bunu kolaylıkla bulabilirsiniz.

 Arama motoruna Sosyal Güvenlik Kurumu yazılır. Sorgulama yaptıktan sonra aktif olan sigortanın var olup olmadığını gösteren ekran çıkacaktır. Sigortanız aktifse burada poliçenin içeriğe dair bilgiler mevcut olmuş olacaktır. Böylelikle detayları buradan görüp, işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Özel Sağlık Sigortası Sorgulama

Özel sağlık sigortası sorgulama genelde sigorta şirketlerine yapılan başvuru sonrasında merak edilen konulardan biri haline geliyor. İşlemin gerçekleşebilmesi için ilk olarak sigorta şirketinde işlemlerin eksiksiz bir şekilde tamamlandığından emin olmak gerekir. Sağlık hizmetinin sağladığı avantajlardan faydalanmak için büyük fırsat haline gelmiştir.

 Sorgulama işlemi için e-devlete giriş yapılmalı. Daha sonrasında arama motoruna GSS Borç Dökümü yazılmalıdır. Arama yaptıktan sonra önümüzde çıkan ilk sıradaki sayfaya basılır. Burada Prim Sorgulama linkine basarak sayfaya yönlendirilebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Didim'de Hayalini Kurduğunuz Yaşam

  Ege'nin güzellikleriyle bezeli kıyılarında sıcak bir tatilin hayalini kuranlar için Didim her mevsimde cazip bir seçenek sunuyor. Di...