21 Mart 2023 Salı

Mobil Onay Nedir?

 


Bilindiği gibi sosyal medya hesabı açmak için öncelikli olarak adınıza kayıtlı bir cep telefonu numarası olması gerekiyor. Ama sosyal medya hesapları ile paylaşılan cep telefon numaraları zaman zaman kötü niyetli insanların eline geçip kişinin güvenliğini ciddi derecede tehdit edebilir. Bu yüzden her türlü sosyal medya hesap kullanımı için fake numara satın alabilir ve istediğiniz platformların kayıt işlemi için bu numarayı kullanabilirsiniz. Tek kullanımlık numara olarak da bilinen bu iletişim numaralarını % 100 güvenlidir ve başka kişiler tarafından asla kullanılmamaktadır. Telefon onay kodu için bu satın alınan numaraları tercih ederek sizler de tüm sosyal medya hesaplarınızı kişisel bilgilerinizi paylaşmadan rahatlıkla yönetebilirsiniz.

Sms Onay Nedir?

Yukarıda belirtildiği gibi tüm dünyada var olan tüm sosyal medya mecralarına kayıt için telefon numarası bilgileri gerekiyor. Kayıt anında sit tarafından size onay gönderildikten sonra üyeliğiniz kesinleştiği için tüm uygulamalarda sms onay zorunluluğu bulunmaktadır. Bu sms onayını eğer kendi numaranız üstüne almak istemezseniz, farklı bir numara satın alabilir ve bu uygulamayı tercih eden diğer 25.000 kişi gibi güven içerisinde tüm sitelere üyeliğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Numara satın alma işlemini ise birden fazla sosyal medya uygulamasında kullanabilir ve sanal numaranız ile istediğiniz platforma kayıt olabilirsiniz. Güvenliğin bu kadar yüksek olmasının temel sebeplerinden birisi de bu uygulama üzerinde Türkiye numarası satılmamasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Didim'de Hayalini Kurduğunuz Yaşam

  Ege'nin güzellikleriyle bezeli kıyılarında sıcak bir tatilin hayalini kuranlar için Didim her mevsimde cazip bir seçenek sunuyor. Di...