13 Mart 2023 Pazartesi

Hms Otel Programı Hakkında

 


Otel yönetim sistemi alanında kullanım kolaylığı sunan ve pratik çözümler üreten hms otel programı bu alanda geliştirilmiş özel bir yazılım programıdır. Bu yazılım programı butik oteller kullanıcılarının işlerini daha kolay hale getirecek özellikleri bünyesinde barındırmaktadır.

Bir otelin gerekli olabilecek tüm ihtiyaçları için tek bir çözüm önerisi sunan bu yazılım programı, internet erişiminin olduğu her yerden online olarak rezervasyonları yönetebilme imkanını kullanıcılarına sunmakta ve böyle kullanıcılarının işlerini kolaylaştırmaktadır. Hms otel programı, kullanımının pratik olmasının yanında programı öğrenmesi de bir o kadar kolay bir yazılım programıdır. Hms otel programı sunmuş olduğu pratik kullanım avantajı ile tüm kullanıcılarına zamandan tasarruf etme imkânı da tanımaktadır.    

Hms Otel Programı İle Neler Yapılabilir?

Bulut tabanı yapısı ile kullanıcılarına otel yönetim sistemi konusunda çok güçlü özellikler sunan hms otel programı, birbirinden farklı ve kullanışlı özellikler sunmaktadır. Hms otel yazılımı ile ön büro yönetimi, housekeeping hizmetleri, grup rezervasyonu, sms hizmetleri, check-in, chec-out, dönemsel fiyatlandırma, alış faturası, kasa işlemleri, online rezervasyon modülü, aylık oda yönetimi, kanal rezervasyonu, hes kodu entegrasyonu, stok takibi, kazanç raporları, gün sonu işlemleri, kanal yönetici ve daha birçok farklı işlemin gerçekleştirilmesi mümkün olmaktadır. Bulut tabanı yapısı ile her an yanı başınızda olması gereken bu program, internetin olduğu her yerden oteli yönetme imkânı sunmakta ve böylece ekstra donanım maliyetini ortadan kaldırmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Didim'de Hayalini Kurduğunuz Yaşam

  Ege'nin güzellikleriyle bezeli kıyılarında sıcak bir tatilin hayalini kuranlar için Didim her mevsimde cazip bir seçenek sunuyor. Di...