9 Mart 2023 Perşembe

Azelaik Asit

 


Doğal bir madde olan azelaik asit; çavdar, arpa ve buğday gibi tahılların içeriğinde bulunur. Kozmetikte ve cilt bakımında önemli bir yere sahip olan bu asit cildin ışıltılı ve pürüzsüz bir yapıya sahip olmasında etkin biçimde kullanılır.

Ciltteki sebum oluşumunu dengede tutmak ve deriyi ölmüş olan hücrelerden arındırmak için kullanılan bu ürün, önemli etkilere sahiptir. Lekeli cilt yapısının lekelerden arındırılmasında ve cildin çok daha düzenli bir görünüme kavuşmasında kullanılan bu ürün cilt tonunun eşitlenmesinde de etkili rol oynamaktadır. Cilt lekelerinin giderilmesinde son derece etkili olan bu ürün sayesinde kısa sürede cilt üzerindeki lekeli görünümden kurtulabilirsiniz.

Nefes Alan Pürüzsüz Bir Cilt

Ölü deri hücrelerinin ciltten arındırılmasında etkin rol oynayan aha serum, güneşten dolayı hasar almış ciltlerin en önemli onarıcı ürünüdür. Cilt üzerinde iltihaplanma ile ortaya çıkan sivilcelerin yok edilmesi ve yeni sivilce oluşumunun önlenmesinde de son derece etkili olan bu ürün, sivilce izlerinin cilt üzerinden yok edilmesini de sağlamaktadır.

Temiz ve kuru bir cilde uygulanacak olan bu serum düzenli kullanım sonrası kısa sürede etki etmeye başlamaktadır. Kısa sürede olumlu etkileri ortaya çıkan bu serum sayesinde çok daha taze ve yenilenmiş bir cilde sahip olmak mümkündür. Temelini organik meyve asitlerinin oluşturduğu bu ürün güvenli bir cilt bakım ürünüdür. Güvenli bir cilt bakımı ürünü arayanlar için ilk tercih olacak bu ürün sayesinde yoğun ve hızlı sonuçlar almak mümkündür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Didim'de Hayalini Kurduğunuz Yaşam

  Ege'nin güzellikleriyle bezeli kıyılarında sıcak bir tatilin hayalini kuranlar için Didim her mevsimde cazip bir seçenek sunuyor. Di...