5 Ocak 2023 Perşembe

Fethiye Plastik Cerrahi

 


Fethiye plastik cerrahi denildiği zaman akla ilk gelen isim Yrd. Doç. Dr. Barış Yiğit olmaktadır. Çünkü 2019 yılında Fethiye’de açılan bu klinik her türlü plastik cerrahi işlemini son derece titiz bir çalışma ile yürütmektedir. Plastik cerrahi alanı ise; doğumdan ya da doğuştan kaynaklı deri deformeleri, cilt hastalıklarının bıraktığı hasarlar ve hastalıklardan sonra oluşan yaraların tedavi sürecini kapsar. Bu işlemlerin, bu konu hakkında yeterli bilgi ve tecrübeye sahip olan kişiler tarafından yapılması gerektiği bilen insanlar tercihini Yrd. Doç. Dr. Barış Yiğit’ten yana kullanıyor. Bu klinikte aynı zamanda estetik sektöründe kendini kanıtlamış ve işinin ehli yardımcı kişiler de bulunmaktadır.

Estetik Cerrah Yrd. Doç. Dr. Barış Yiğit

Bu alanda kendini kanıtlamış olan Yrd. Doç. Dr. Barış Yiğit, Fethiye estetik cerrah denince akla ilk gelen isimdir. Yrd. Doç. Dr. Barış Yiğit kendi estetik kliniğinde,  görüntü olarak size rahatsızlık veren tüm estetik işlemlerini yapmaktadır. Aynı zamanda online ödeme sistemi de bulunan bu klinik sayesinde tüm işlemleriniz çok hızlı bir şekilde halloluyor. Ön görüşme talep etmek isteyen kişiler için ise, kendi internet sitesinde iletişim numarası bulunduran Yrd. Doç. Dr. Barış Yiğit size sağlığın yanında güven vermeyi de ihmal etmiyor. Fethiye ilinde bulunan bu estetik klinik sizin her türlü plastik cerrahi isteklerinize sağlıklı bir şekilde yanıt vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Didim'de Hayalini Kurduğunuz Yaşam

  Ege'nin güzellikleriyle bezeli kıyılarında sıcak bir tatilin hayalini kuranlar için Didim her mevsimde cazip bir seçenek sunuyor. Di...