29 Haziran 2022 Çarşamba

Yanak İnceltme Nedir? Kimlere Yapılabilir?

 


Yanak inceltme genellikle son dönemlerde sıklıkla yaptırılmak istenen operasyonlar arasında yer almaktadır. Özellikle popüler kültür ile birlikte belli başlı yüz hatları günümüzde daha de ön plana çıkmaktadır. Özellikle ter üçgen tipi bir görünüme sahip olmak isteyen kişiler yanak inceltme operasyonu yaptırmak isterler. Bu konuda birden fazla yöntemle olmakla birlikte en sık ve son dönemlerin en popüler yöntemi hiç şüphesiz agassi yanak inceltme olarak ön plana çıkar.

Peki ama nedir? Nasıl Yapılır?

Özel bir frekans enerjisi kullanılarak yapılan bir uygulamadır. Temelde agassi yanak inceltme uygulaması ile birlikte yanakların iç dokusunda bulunan yağ tabakasının incelmesi amaçlanmaktadır. Bu konuda uygulama esnasında herhangi bir ekstra can yakıcı durum oluşmamaktadır. Genel anlamda yaptıranlar çok büyük oranda memnuniyet ve olumlu geri dönüş sağlarlar.

Kimlere yapılır?

Bu sorunun cevabı ise çok basittir. Yüz hatları oturmuş her bireye agassi yanak inceltme operasyonu yapılabilir. Peki bir diğer bu konuda sık sorulan sorunun da yanıtını şu şekilde vermek mümkündür. Agassi yanak inceltme kalıcı mıdır? Evet kalıcıdır yalnız doğrudan cerrahi bir operasyon olarak ön plana çıkmadığı için zaman içerisinde kilo verdikçe yanak hatlarınız daha da incelip, şişkin bir hal alabilir. Beslenmeye dikkat edip hekiminizin önerilerine uymanız son derece önemli olacaktır. Bu sayede uzun yıllar boyunca gönül rahatlığıyla devam etmekte mümkündür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Didim'de Hayalini Kurduğunuz Yaşam

  Ege'nin güzellikleriyle bezeli kıyılarında sıcak bir tatilin hayalini kuranlar için Didim her mevsimde cazip bir seçenek sunuyor. Di...