14 Nisan 2022 Perşembe

Epoksi Zemin Kaplama Çeşitleri

 


Müşteri istekleri doğrultusunda epoksi zemin kaplama çeşitleri, arzu edilen şekil ve biçimde ortaya koyulabilir. Ortaya konulan bu ürün çeşitliliği sayesinde, müşteriler de fazlasıyla memnuniyet duyarlar ve daha özgür bir seçimde bulunurlar. Zemin kaplama çeşitleri şu şekilde sıralanabilir:

·        Mortar Epoksi Zemin Kaplama Sistemleri

Epoksi zemin kaplama çeşitleri arasında en çok tercih edilen türlerden biridir. Bu zemin kaplama türüyle birlikte, yeni beton zeminlerin veya aşınmış ve çukurlaşmış yüzeylerin daha dayanıklı hale getirilmeleri sağlanır. Tam pürüzlü veya yarı pürüzlü organize edilebilecek bu zemin kaplama sayesinde, daha sağlam bir zemine sahip olunabilir. Kullanışsız zeminlerin bu sistemle birlikte kullanışlı hale getirilmesi mümkündür.

·        Multilayer Epoksi Zemin Kaplama

Kullanılacak olan zeminin ağır yüke dayanması gerektiği durumlarda, yüksek dayanıklılık ve kaymazlık isteyen mecralarda; bu zemin kaplama türü kullanılır. Orta düzeyde mekanik mukavemeti ve kimyasal dayanımı bulunur. Kolay temizlenmesi ve toz tutmaması, zemin kaplama türünün özelliklerindendir. Genel olarak yüksek dayanım isteyen iş yerlerinde kullanılır.

·        3D Epoksi Zemin Kaplama

Dekoratif açıdan son derece şık ve havalı duran 3D epoksi zemin kaplama, ev ve ofislerin özelleştirilmesi bağlamında oldukça kullanışlıdır. Farklı desen türlerinde yaptırılabilir.

Epoksi Boya Nedir?

Epoksi boya, pek çok alanda kullanılmakta olan bir malzeme türüdür. Dirençli ve dayanıklı olması nedeniyle birçok tamirat işinde sık biçimde kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Didim'de Hayalini Kurduğunuz Yaşam

  Ege'nin güzellikleriyle bezeli kıyılarında sıcak bir tatilin hayalini kuranlar için Didim her mevsimde cazip bir seçenek sunuyor. Di...