19 Aralık 2021 Pazar

Sevdiklerinize Nazar Boncuğu Hediye Edin

 


Nazar bir insanın başka bir insana kem gözle, imrenerek ve gıpta ederek bakması neticesinde ortaya çıkan bir durumdur. Türk kültüründe var olduğu kabul edilen nazar, ancak dualarla ve nazar boncuğu ile bozulabilir. Nazar olma ihtimaline karşın her evde her dükkân da ve hatta birçok insanın üzerinde nazar boncuğu vardır. Bu bazıları için batıl bir inanç gibi görünüyor olsa da aslında nazara karşı koruduğu da ifade edilir. Toptan nazar boncuğu satışımız bulunmaktadır ve istediğiniz sayıda temin edebiliriz. Nazar boncuğunun özelliği mavi renkte ve cam olmasıdır. Plastik olan modelleri ve farklı tasarımları vardır. Bunun için nazar boncuğu seçimi bir anlamda kişiye göre değişiklik gösterir. Nazar boncuklarını güzel yapan şeylerin başında mavinin insan psikolojisi üzerindeki etkisidir. Ortasında bulunan göz sayesinde kötülüklerin uzaklaştırıldığının düşünülmesi ise nazar boncuğuna yüklenen misyonu ifade eder.

Nazar Boncuklu Objeler

Toptan boncuk satışı yapan firmamızdan alınan nazar boncukları isteğe bağlı olarak farklı tasarımlar haline dönüştürülebilir. Nazar boncuğunu tek başına satıyor olsanız da yanına ekleyeceğiniz farklı objelerle de daha sevimli bir hale dönüştürebilirsiniz. Nazar boncuğunun kötülükleri uzaklaştırma özelliği göz önünde bulundurularak mükemmel bir hediyelik eşyada olabilir. Sevdiğiniz ve değer verdiğiniz insanlara özel günlerde ve özel zamanlarda alacağınız küçük bir nazar boncuğu ile ona verdiğiniz değeri ve sevgiyi ifade etmiş olursunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Didim'de Hayalini Kurduğunuz Yaşam

  Ege'nin güzellikleriyle bezeli kıyılarında sıcak bir tatilin hayalini kuranlar için Didim her mevsimde cazip bir seçenek sunuyor. Di...