2 Ekim 2021 Cumartesi

Yumuşatma (Reçine) Sistemleri

 


Sanayi ve endüstri alanlarında kullanılmakta olan endüstriyel su arıtma sistemleri genel olarak ev tipi arıtma sistemlerinden biraz da olsa farklıdır. Bu alan üzerinden ihtiyaç duyulan sağlıklı ve temiz su ihtiyacı endüstriyel sanayi tipli su arıtma sistemleri ile birlikte karşılanır. Bu sistemler kapasite bakımından çok daha geniş ve çok daha gelişmiştir.

 

Bu sistemler ile birlikte içme suyu ile beraber ayrıca farklı alanlar üzerinden ihtiyaç duyular özel sular içerisinde üretilir. Bütün bu sistemin parçaları ve sistem hakkında size çok daha ayrıntılı bilgi vermeyi istiyoruz. Bu sistemlerin pek çok önemli parçası da vardır. Bu önemli parçaların da ayrıntılı bir şekilde bilinmesi oldukça önemlidir.

 

Endüstriyel su arıtma sistemleri içerisinde en önemli olan görevleri ise sistem içinde bulunan filtreler sağlamaktadır. Karbon, yumuşatma (reçine), kum sistemleri de endüstriyel olan sanayi tipi arıtma sistemler adına oldukça önemli parçalardır. Endüstriyel su arıtma sistemleri bu bakımdan dolayı bütün her yerde sık bir şekilde kullanılır. Ayrıca çok da önem verilir.

Daire Girişi Su Arıtma Cihazı

       Rün çeşitlerine bağlı olarak totalde 2, 3 veya 4 filtreden oluşmaktadır.

       Daire girişi su arıtma yıkanabilir filtre; çamur, mil ve çakıl arıtır.

       Aktif Karbon Filtre; Koku ve klor arıtır. Ayrıca mikroorganizmaları da öldürür.

       Kolay filtre değişimlerine sahiptir.

       Tazyikli bir biçimde saatte 500 litre su üretir.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Didim'de Hayalini Kurduğunuz Yaşam

  Ege'nin güzellikleriyle bezeli kıyılarında sıcak bir tatilin hayalini kuranlar için Didim her mevsimde cazip bir seçenek sunuyor. Di...