5 Ekim 2021 Salı

Karanfil Büyüsü

 

 


Medyumlar yıllardır birçok büyü yapmaktadır. Bunlardan biri ise karanfil büyüsüdür. Peki nedir bu karanfil büyüsü. Geri döndürme amaçlı yapılmakta olduğu bilinen büyü lerdendir. Platonik olarak sevdiğiniz kişilere de yapılmaktadır. Yani kendinize aşık etmek istediğiniz birisi var ise karanfil büyü sizlere yardımcı olacaktır. Bu büyünün birçok farklı çeşidi bulunmaktadır. Bu büyülerden birisi ihlas suresi ile yapılan ve yapılırken Müslüman olan cinler kullanılır. Bu büyülerden bir kısmı ise kara büyü kategorisine girer. Türkiye’de bu büyüyü yapmayı bilen Okşan Hanımdır. Yurtdışında bilindiği üzere bu büyüyü en iyi yapan kişiler Avusturya medyum hocalardır.

40 Karanfile 40 İhlas Okuyanlar

Bu büyünün yapılışının birçok farklı yöntemini sizlere söylemiştik. Medyumlar genel olarak şu yöntemi kullanmaktadır. Bu yöntem ise ihlas suresi ile yapılmakta olandır. 40 karanfile 40 ihlas okuyarak yapılmakta olanın yapılma amacı karşınızdaki kişiyi kendinize aşık etmektir. Tabi ki sadece bununla bitmez. Bu büyünün bunun yanı sıra birkaç ritüel ile yapıldığı bilinmektedir. Burada bilinmesi gereken büyünün be havas ilmin püf noktalarından faydalanmakta fayda olduğudur. Karanfillerin her birine 40 ihlas okunmasıyla bitmemektedir. Bunun yanı sıra büyülü sözler ile cinler davet edilmektedir. Bu şekilde bu büyünün yapılışı tamamlanmaktadır.

Karanfil Büyüsünün Etkisi Bir Ömür Sürer Mi?

Bu konularla ilgili olarak birçok araştırma yapılmaktadır. Bu araştırmanın en büyük olanı ise Avusturya medyum hocaları tarafından yapılmış olan araştırmadır. Kara büyü arasında olanların uzun yıllar boyunca kişi üzerinde etkisini devam ettirdiği bilinir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Didim'de Hayalini Kurduğunuz Yaşam

  Ege'nin güzellikleriyle bezeli kıyılarında sıcak bir tatilin hayalini kuranlar için Didim her mevsimde cazip bir seçenek sunuyor. Di...