13 Ekim 2021 Çarşamba

İnstagram Facebook Sayfası Bağlama

 


Sosyal medya haberleri sayfasında en çok gündeme gelen konu başlıklarından birisi de İnstagram Facebook sayfası bağlanma işlemidir. İnstagram platformu Facebook sosyal medya grubunun yan platformu olarak karşımıza çıkıyor. İnstagram Facebook sayfası bağlama için hesaplarınızın birbiriyle bağlantılı olması gerekiyor. İnstagram hesabınızı Facebook sayfasına bağlamak için birkaç adımı izlemeniz gerekiyor.

Öncelikle yapmanız gereken Facebook sosyal medya hesabınıza giriş yapmaktır. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra uygulamalar bölümüne gelmeniz gerekir. Uygulamalar bölümüne tıkladıktan sonra Facebook hesabınızı İnstagram platformuna bağlayabiliyorsunuz. Ayrıca İnstagram uygulaması üzerinden de bu işlem yapılabiliyor. İnstagram üzerinden bu işlemi yapmak için İnstagram hesabınıza ilk önce giriş yapmanız gerekiyor.

İnstagram Facebook Sayfası Bağlama Yöntemleri!

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra seçenekler bölmesinden ayarlar kısmına tıklamanız gerekiyor. Daha sonra uygulamalar kısmını karşınızda göreceksiniz. Uygulamalar sekmesine tıkladıktan sonra Facebook hesabınızı artık İnstagram ile bağlantılı getirmiş olursunuz. Aynı zamanda İnstagram reklam sorunları çözüm yöntemlerinde etkilidir. İnstagram ve Facebook platformları birbiriyle ortak etkileşim içerisinde çalışan platformlardır. Dolayısıyla İnstagram da paylaşacağınız içerikler Facebook hesabınızda da paylaşılır.

 

 

Böylelikle pratik bir işlevsellik oluşur. İnstagram Facebook sayfası bağlanma ile reklam sayfalarınızı, hesaplarınızı tek bir çatı altından yönetebilirsiniz. Ayrıca hesaplar arası geçiş işlemini de kolaylıkla yapabilirsiniz. Hesaplar arası geçiş işlemiyle her iki platform arasında kolaylıkla işlemler yapılabilir. İnstagram ve Facebook platformlarının ortak çalışmasının ürünü olan bu işlem sosyal medya kullanıcılarına birçok avantaj sunuyor!

Artık instagram reklam hesabım kapatıldı veya buna benzer durumlarla karşılaşanlar doğrudan @is.pektas Instagram adresiyle veya 0541 379 39 68 numaralı whatsapp hattı ile iletişime geçebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Didim'de Hayalini Kurduğunuz Yaşam

  Ege'nin güzellikleriyle bezeli kıyılarında sıcak bir tatilin hayalini kuranlar için Didim her mevsimde cazip bir seçenek sunuyor. Di...