8 Temmuz 2021 Perşembe

Besleyici Yavru Köpek Maması

 


Köpek maması genel bir terim olarak nitelendirilmektedir. Geçmiş yıllarda durum bu şekilde olmamasına karşın artık markalar hayvanların özel durumlarına göre üretimler yapabilmektedir. Böylece hem besleyicilik açısından hem de tat açısından farklı alternatifler elde edilmiş olmaktadır. Evlerinde köpek besleyenlerin bundan ötürü ilk mama alımlarında daha küçük paketleri tercih etmeleri önerilmektedir. Çünkü bir köpeğin severek yediği bir mamayı diğer köpek sevmeyebilmektedir.

Yetişkin köpekler ile yavru olan köpeklerin besin bakımından ihtiyaçları aynı değildir. Bu durum köpeklerin damak zevkleri için de geçerlidir. Yavru köpek bakanlar için markalar yavru köpek maması üretimi gerçekleştirmektedir. Kimileri bu durumu sadece etiketler üzerinde meydana gelen bir değişim olarak yorumlanmaktadır. Ancak işin iç yüzü bu şekilde değildir. Markalar gerçek manada yavru olan köpekler için özel mama üretimleri yapmaktadır. Bu tür mamalar ile beslenen yavru köpeklerin gelişimi hem sağlıklı hem de hızlı şekilde gerçekleşmektedir.

Köpek Maması

Piyasada belli markaların diğerlerine oranla daha çok tercih edildiği bilinmektedir. Markaların tercihlerinde hayvanların tatları sevmesi, besleyicilik durumları ya da fiyatları gibi farklı etmenler öne çıkmaktadır. ND köpek maması hemen her kategoride rakiplerine fark atmaktadır. Üstelik artık mamaların temin edilebilmesi için herhangi bir satış noktasına gidilmesi de gerekmemektedir. Diğer alışveriş sistemlerinde olduğu gibi bunda da online alışveriş imkânı olması mamaların adrese teslim edilebilmesini sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Didim'de Hayalini Kurduğunuz Yaşam

  Ege'nin güzellikleriyle bezeli kıyılarında sıcak bir tatilin hayalini kuranlar için Didim her mevsimde cazip bir seçenek sunuyor. Di...