28 Mayıs 2021 Cuma

Turbobit Premium Hesap

 


Turbobit Premium hesapları denince akla sadece hızlı indirme artıları gelmektedir. Ancak sitenin farklı işlevleri bulundukları da bilinmektedir. Öncelikle ayrıcalıklı olan her üyenin kendine özel bir kullanıcı ismi ve şifresi bulunmaktadır. Bu tür üyeler kullanıcı girişlerinden sonra bilgisayarlarındaki dosyaları buraya yükleyebilmektedir. Böylelikle özellikle bilgisayarlarda çok yer kaplayan dosyalar site içerisinde saklanmış olmaktadır. Üstelik bu saklama işleminde güvenlik konusu maksimumlarda sağlandığı için herhangi bir sorun da ortaya çıkmamaktadır.

Ülkemizde Turbobit satın al seçeneklerini tercih edenlerin sayısında son bir yıl içerisinde ciddi artış meydana gelmiştir. Artışta hem sistemin sağladığı avantajlar hem de ayrıcalıklı üyelik sisteminin rakamlarının yüksek olmaması etkilidir. Siteye ayrıcalıklı üye olanlar indirme hızlarını maksimumlara getirmiş olmaktadır. Örneğin boyutu yüksek olan bir dosyanın indirilmesi için normal şartlarda 10 saate kadar değişebilen bir bekleme süresi öngörülmektedir. Ancak sitedeki Premium Hesap sahipleri için süre 10 dakika kadardır.

Turbobit Premium Hesap Alımı

Turbobit Premium hesap satın al işlemleri sitenin ana sayfası üzerinden yürütülmektedir. Üyelik bölümündeki bahsedilen adımları takip edenler, bilgilerini paylaşıp ödemelerini yapanlar ayrıcalıklı hesapların avantajlarını anında kullanmaya başlayabilmektedir. Bu konuda hesap bilgilerini çevresindekilerle paylaşanlar da bulunmaktadır. Ya da kişilerin haberi olmadan bilgiler paylaşılabilmektedir. Bu neden yüzünden kişisel güvenlik açısından bilgilerin ve özellikle şifrenin kısa aralıklar içerisinde değiştirilmesi yetkililer tarafından önemle istenmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Didim'de Hayalini Kurduğunuz Yaşam

  Ege'nin güzellikleriyle bezeli kıyılarında sıcak bir tatilin hayalini kuranlar için Didim her mevsimde cazip bir seçenek sunuyor. Di...