13 Mayıs 2021 Perşembe

Burger Yiyelim Özellikleri


Burger Yiyelim burger alanında yerel olarak adını duyurmuş ve 2016 yılından bugüne piyasada hizmet vermektedir. 2016 burger piyasasına giriş yaptığı tarih olarak bilinse de, 1976 yılı et dünyasına giriş yaptığı tarihtir ve bu piyasadaki en köklü markalardan birisi olma özelliğini taşır. Hamburger menüleri oldukça uygun fiyatlıdır ve ucuza kaliteli ürünü alma şansını müşterilerine sunar. Kendi et entegre tesislerinde üretim yapıyor olmaları, fiyatların düşük olma sebebidir. Hem uygun fiyat hem de birbirinden lezzetli ürünleri ile et aşkı olan kişilerin ilk tercihleri arasında yer alan Burger Yiyelim, kısa süre içerisinde büyümüş ve çok daha fazla kişiye ulaşmıştır.

Her Geçen Gün Büyüyen Bir Marka: Burger Yiyelim

Her geçen gün daha fazla şubeye sahip olan bu markanın şuan için şube sayısı 19’dur ve 3 farklı şehirde hizmet vermektedir. Şubelerin önemli bir bölümü İstanbul’dadır ve Eskişehir ile Tekirdağ illerinde de şubeleri bulunmaktadır. Bu markanın ileriki zamanlarda birçok şehirde şubelerini göreceğimiz aşikar ve bunun en büyük iki sebebi kaliteli ürünleridir.

Bu ürünleri web sitesi üzerinden seçebilir ve istediğiniz bu ürünleri size en yakın şubeden web sitesi üzerinden sipariş geçebilirsiniz. Bunun için tek yapılması gereken, burgeryiyelim.com sitesine giriş yapmak ve istenilen menüyü seçip, sipariş kaydını oluşturmaktır. Ayrıca sitenin düzenlediği kampanyaları da site üzerinden takip ederek, en uygun seçenekler ile hamburger menülerini sipariş edebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Didim'de Hayalini Kurduğunuz Yaşam

  Ege'nin güzellikleriyle bezeli kıyılarında sıcak bir tatilin hayalini kuranlar için Didim her mevsimde cazip bir seçenek sunuyor. Di...