2 Nisan 2021 Cuma

Reiki Eğitim Veren Yerler

 


İnsanların sağlık sorunları yaşamaları hem kendilerini hem de çevrelerini yakından etkilemektedir. Üstelik modern tıp her zaman şifa bulmak açısından yeterli gelmeyebilmektedir. Bu gibi durumlarda ya da belli hastalıkların giderilmesi açısından reiki gibi yöntemlerin denenmesi önerilmektedir. Bahsedilen alan geçmişi oldukça eskiye dayanan bir tekniktir. Teknik ise Türkçe olarak ellerle şifa verme sistemi şeklinde tanımlanabilmektedir. Anlaşıldığı üzere kolay olmayan bu durum herkes tarafından gerçekleştirilememektedir. Ancak belirli eğitimlerin alınmasından sonra işler değişim gösterebilmektedir.

Yakın geçmişe kadar ülkemizde reiki kursu bulmak imkansıza yakın bir şey olarak tanımlanmıştır. Bazı küçük şehirler için halen durum bu şekilde nitelendirilmektedir. Ancak İstanbul başta olmak üzere diğer büyükşehirlerimizde durum değişiktir. Siz de istemeniz ya da merak etmeniz durumlarında herhangi bir kurstan eğitim alabilirsiniz.

Reiki Eğitimi

Reiki eğitim talep eden kişilerin sayısı zaman içerisinde artış göstermiştir. bu durum elde edilen neticelerin kendini kanıtlamasından sonra gerçekleşmektedir. Ellerle gerçekleştirilen terapi sonrasında şifa bulmuş olan kişilerin sayısı azımsanamayacak kadar fazladır. Tıp belli hastalıkları tedavi etmektedir. Ancak tedavinin kesin netice verip vermeyeceği konusu belli değildir. Reiki gibi yöntemler tedavilerin kalıcı olmasını sağlayabilmektedir. Tabi bunun için terapinin işin ehli olan kimselerden temin edilmesi gerekmektedir. Kurs için de aynı durum geçerlidir. İlgili eğitimleri tam olmayan ya da sertifikaları eksik olan yerlerdeki eğitimlere katılım sağlanmamalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Didim'de Hayalini Kurduğunuz Yaşam

  Ege'nin güzellikleriyle bezeli kıyılarında sıcak bir tatilin hayalini kuranlar için Didim her mevsimde cazip bir seçenek sunuyor. Di...