17 Mart 2021 Çarşamba

Satın Alınan Takipçiler Neden Düşer?


Instagram üzerinde büyümek için takipçinin önemi tartışılmayacak bir gerçektir. Instagram takipçi satın al 1 TL gibi sitelerden ucuza takipçi satın alan insanların bir çoğu takipçi sayılarının düştüğü hakkında şikayette bulunur. Bu sitelerin büyük bir bölümünün kaliteli hizmet vermek adına site açmadıklarını söylemek mümkündür. Bunun aksine kampanya düzenleyerek daha fazla büyümek isteyen firmaların siteleri de mevcuttur ve bu sitelerden alışveriş yapıldığı takdirde, takipçilerde düşme olayı çok yüksek miktarlarda olmayacaktır.

Takipçilerin düşme nedenlerinden bir diğeri ise, hizmet veren sayfanın takipçiye hitap etmeyen bir kategoride hizmet vermesidir. İnsanlar ilgisi olmadığı bir sayfayı elbette takip etmek istemeyecek ve takipten çıkacaklardır. Bu yüzden spesifik konulu sayfalarda düşüş daha bariz bir şekilde gerçekleşecektir.

Düşen Takipçi Sonrası Telafi Yapan Firmalar İle Çalışmak

Bazı durumlarda firmanın elinde olmayan nedenlerden dolayı takipçi sayılarında düşme söz konusu olabilir. İşte bu aşamada garantisiz hizmet alan kişiler herhangi bir hak talebinde bulunsa da sonuç alamayacaktır. Eğer güvenilir bir firma ile çalışıldı ise, söz konusu firma bu durumun telafisini yapacak ve müşterisinin mağduriyet yaşamasına engel olacaktır. Güvenilir firmaların tercihi işte bu yüzden bu aşamada büyük önem arz etmektedir. Instagram beğeni satın al sitelerinde de bu duruma dikkat edilmesi ve güvenilir firmalarla çalışma sağlanması kişilerin lehine olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Didim'de Hayalini Kurduğunuz Yaşam

  Ege'nin güzellikleriyle bezeli kıyılarında sıcak bir tatilin hayalini kuranlar için Didim her mevsimde cazip bir seçenek sunuyor. Di...